WeLunch NL – est. 2017

Missie

De ambitie groot, de wereld klein. Snelle groei voert je door onbekend landschap. Twijfel, trots, stress, euforie. In beweging is geen dag hetzelfde.

Wij willen innovatie voeden met gevarieerde, warme lunch van de beste lokale cateraars voor snel groeiende, vernieuwende bedrijven, door ons met de grootste persoonlijke aandacht verzorgd.

Manifest

Wij zijn WeLunch. Ondernemers. We zagen iets dat er nog niet was. Gevarieerde lunch op kantoor met warme gerechten. Door ons met de grootst mogelijke persoonlijke service verzorgd. Door de beste lokale cateraars met liefde bereid. Geen dag hetzelfde.

 

Vernieuwing breng je samen. Als team. Met mensen die alles geven. Mensen met uniek talent en verschillend perspectief. Met een persoonlijke smaak en een eigen mening. Mensen die er staan bij tegenslag en champagne.

 

WeLunch brengt samen. Die ene keer per dag dat iedereen massaal uit hoeken en meetingsrooms komt gestormd. Een moment om je waardering te laten spreken. En je mensen de energie te geven om on top of their game te blijven. Ze hoeven alleen maar aan te schuiven. Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om naar uit te kijken.

 

Zo willen wij vernieuwing voeden. Met heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Dagelijks anders. Omdat geen mens en dag hetzelfde is. En een lunch het verschil kan maken.

 

WeLunch. Eat well, work better.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn