Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Lunch Catering Zeist

Ook in de gezellige winkelstraten verzorgt WeLunch gevarieerde, warme lunch catering van de beste cateraars uit Zeist. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat lunchen ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je fitheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Afwisselende, warme lunch catering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Zeist uitpakken. Lees meer over onze lunches.

 

Lunch Catering Zeist

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale lunch catering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij regelen dat jouw team het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Zeist. Maandelijks voor dezelfde prijs.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar blij van te worden. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie wensen zijn. WeLunch zorgt dat de heerlijke lunch catering om 12:00u bij jouw op kantoor in Zeist klaarstaat!

 

Verwen jouw kantoor nu ook met een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Utrecht en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn