Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Lunch Catering Schiphol

Ook op en rondom Schiphol, één van Europa’s meest belangrijke vliegvelden, verzorgt WeLunch gevarieerde, warme lunch catering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat lunchen ook op andere manieren kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen veel meer verdienen dan een simpel bammetje tussen de middag. Gevarieerd, warme lunch catering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing op Schiphol voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Lunch Catering Schiphol

Lunch om naar uit te kijken

 

Door nauw met je samen te werken, kunnen we de ideale lunch catering voor jouw team samenstellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Schiphol. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar is een fluitje van een cent. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en uitproberen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke lunch catering om 12:00u bij jouw op kantoor op Schiphol klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hoofddorp, Amstelveen, Diemen en Amsterdam.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn