Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Lunch Catering Rotterdam

Ook in en rondom de haven van Rotterdam verzorgt WeLunch gevarieerde, warme lunch catering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

De wereld wordt steeds internationaler. We werken tot laat en buitenlandse collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Alsmaar meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme lunch catering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Rotterdam voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Lunch Catering Rotterdam

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw samen met jouw kantoor om de ideale lunch catering voor jullie samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Rotterdam. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om bij stil te staan, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op onze beloften. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke lunch catering om 12:00u bij jouw op kantoor in Rotterdamklaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Leiden, Alphen aan den Rijn en Doetinchem..

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn