Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Lunch Catering Amsterdam

WeLunch verzorgt overal in de hoofdstad gevarieerde, warme lunch catering van de beste cateraars uit Amsterdam. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op hoe je in je vel zit.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje met pindakaas. Gevarieerd, warme lunch catering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Amsterdam voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Lunch Catering Amsterdam

Lunch om naar uit te kijken

 

Welunch werkt nauw met je samen om de ideale lunch catering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Elke dag met liefde bereid door de beste cateraars van Amsterdam. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan wat anders, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij hoeft alleen maar het aantal mensen en dagen, de week en wat jullie lekker vinden door te geven. Wij zorgen dat de heerlijke lunch catering om 12:00u bij jouw op kantoor in Amsterdam klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in HaarlemHoofddorp, Amstelveen, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn