De beste lokale keukens

WeLunch is trots op onze met zorg geselecteerde keukens. Lokale, sympathieke chefs, met liefde voor eten en een arendsoog voor de klant. Die elke dag alles uit de kast halen om heerlijke, verse gerechten te bereiden. Geen dag hetzelfde.

Onze Partners

 

Alle aangesloten keukens leveren topkwaliteit en houden graag rekening met specifieke (dieet)wensen. We speuren continu naar nieuwe partners met een eigen smaak of unieke signatuur. Zo werken we vol trots samen met o.a. UPSIDE Cafe, dat gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking en Zeitoen, opgericht door Syrische vluchtelingen.

 

Ben je eigenaar van een professionele keuken en geïnteresseerd in een samenwerking? Lees hier hoe!

 

Kokkies Catering

 

Huisgemaakte, verse soepen, dagelijks variërende warme maaltijden, uitgebreide salades, broodjes en smoothies, Kokkies Catering bereidt het met zorg en liefde. In 2005 opgericht door Chris en Joppe, verzorgen ze nu met 15 specialisten heerlijke lunches voor klanten als Talpa, Calvin Klein, Rockstart, RTL Nederland, Aids Fonds, Warner Bros en vele andere. Naast culinaire finesses, heeft Kokkies ook een maatschappelijke touch; zo ondersteunen ze onder meer de Ajax Foundation Run en SOS Kinderdorpen.

 

De keuken van Westerkaatje

 

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

De keuken van Westerkaatje

 

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

Gastmaal en de tafel

 

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

Sjalotte

 

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

Sjalotte

 

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

Zeitoen

 

Zeitoen is een Syrisch lunchcateringbedrijf dat opereert vanuit Startup Kitchen, een social impact gedreven Incubator voor levensmiddelenbedrijven. Startup Kitchen is opgericht om vluchtelingen in staat te stellen om te ondernemen in Nederland, hun nieuwe thuis. Ze creëren een voedingsbodem voor opkomende vluchtelingondernemers die hun talent willen laten zien, van experts willen leren en de mogelijkheden in Nederland te verkennen. Oprichter en directeur Jay Asad is zelf als vluchteling 3 jaar geleden uit Syrië gekomen. Hij is vastbesloten om medevluchtelingen te helpen hun ambitie te realiseren en waarde te creëren voor zichzelf en hun gemeenschap. Door eigen bedrijven op te richten realiseren ze nieuwe banen voor vluchtelingen en anderen. Sinds de start in januari 2017 mocht Zeitoen al bij veel prestigieuze organisaties cateren, zoals VPRO, Heineken, Philips, Booking.com, Ben & Jerry, Linda.man, Deustche Bank, Tony Chocolony en nog veel meer!

Mr. Schalkie

 

Mr. Schalkie houdt ervan je te verrassen met maaltijden van verschillende afkomsten. Geinspireerd door keukens van over de hele wereld geeft Mr. Schalkie er zijn eigen draai aan en maakt hij speciaal voor jou zijn beroemde soulfood.

 

Mr. Schalkie

 

Mr. Schalkie houdt ervan je te verrassen met maaltijden van verschillende afkomsten. Geinspireerd door keukens van over de hele wereld geeft Mr. Schalkie er zijn eigen draai aan en maakt hij speciaal voor jou zijn beroemde soulfood.

 

Stewart & Sally

 

Wij geloven in de unieke eigenschappen van gezond eten. Daarom staan verse, voedzame en nauwkeurig geselecteerde ingrediënten centraal in onze gerechten. Een variatie aan groenten zijn de hoofdzaak, vlees is een keuze. Het is onze passie om smaakvolle gerechten te bereiden vanuit onze locaties in Amsterdam noord en zuid.

 

In het menu vind je gezonde stews (Stewart) en salads (Sally); gerechten met een persoonlijkheid. Stewart is stoer, vriendelijk, lichtvoetig en houdt van een stevige maaltijd. De stews met body zijn vol van smaak en eisen een zorgvuldige bereiding met zacht gegaarde ingrediënten. Zijn tegenpool Sally is elegant, spontaan en een health lover. Ze gaat voor bijzondere smaakcombinaties in haar salades. De salades zijn licht, maar met een bite met zowel rauwe als gegaarde ingrediënten. Je ervaart de invloed van de tegenpolen in de gerechten, die ondanks de tegenstellingen elkaar aanvullen.

 

“We nourish with love!”

 

Team Stewart & Sally

Oma’s Soep

 

Heerlijke soepen met een goed verhaal. Bij Oma’s Soep maken we soep samen met opa’s en oma’s om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Geholpen door jonge vrijwilligers, bereiden en eten we in verschillende buurthuizen in Amsterdam heerlijke soepen. We maken hierbij gebruik van overgebleven groenten van Marqt, om zo minder voedsel te verspillen. Met veel liefde serveren we de soepen aan cafe’s, restaurants, bedrijven en de Marqt om zo dit project te kunnen financiëren. Met verschillende soepen kunnen we iedereen blij maken, kip, vegetarisch, vegan, glutenvrij of halal, voor ieder wat wils!

Oma’s Soep

 

Heerlijke soepen met een goed verhaal. Bij Oma’s Soep maken we soep samen met opa’s en oma’s om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Geholpen door jonge vrijwilligers, bereiden en eten we in verschillende buurthuizen in Amsterdam heerlijke soepen. We maken hierbij gebruik van overgebleven groenten van Marqt, om zo minder voedsel te verspillen. Met veel liefde serveren we de soepen aan cafe’s, restaurants, bedrijven en de Marqt om zo dit project te kunnen financiëren. Met verschillende soepen kunnen we iedereen blij maken, kip, vegetarisch, vegan, glutenvrij of halal, voor ieder wat wils!

Comercomer

 

Joanna van Comercomer catering uit Amsterdam werkt sinds 2006 als cateraar. De inspiratie haalt zij uit de landen rond de Middellandse Zee, uit het Midden Oosten en uit de Oosterse keukens. De uitgesproken smaken en geuren van deze keukens zijn samen met het aanbod van het seizoen het uitgangspunt voor lunches, diners, borrels, picknicks, catering op locatie en meer.

 

Onze Wereldkeukens

 

Omdat variatie belangrijk is (en leuk), willen we onze klanten zo nu en dan een dag iets volledig anders kunnen aanbieden, van een gespecialiseerde chef. Zo kunnen jij en je collega’s verrast worden door exotische smaken uit keukens van over de hele wereld.

 

Taste of HC

 

Taste of HC laat je kennis maken met de authentieke Chinese keuken.

 

Mafaldo

 

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

 

Mafaldo

 

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

 

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn

Click to Hide Advanced Floating Content
Gezond de Zomer in!

Probeer ons een week en ontvang een gratis gezonde smoothie voor het hele team