De beste lokale keukens

WeLunch is trots op onze met zorg geselecteerde keukens. Lokale, sympathieke chefs, met liefde voor eten en een arendsoog voor de klant. Die elke dag alles uit de kast halen om heerlijke, verse gerechten te bereiden. Geen dag hetzelfde.

Onze Catering Partners

 

Alle aangesloten keukens leveren topkwaliteit en houden graag rekening met specifieke (dieet)wensen. We speuren continu naar nieuwe partners met een eigen smaak of unieke signatuur. Zo werken we vol trots samen met o.a. UPSIDE Cafe, dat gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking en Zeitoen, opgericht door Syrische vluchtelingen.

 

Ben je eigenaar van een professionele keuken en geïnteresseerd in een samenwerking? Lees hier hoe!

 

Kokkies Catering

 

Huisgemaakte, verse soepen, dagelijks variërende warme maaltijden, uitgebreide salades, broodjes en smoothies, Kokkies Catering bereidt het met zorg en liefde. In 2005 opgericht door Chris en Joppe, verzorgen ze nu met 15 specialisten heerlijke lunches voor klanten als Talpa, Calvin Klein, Rockstart, RTL Nederland, Aids Fonds, Warner Bros en vele andere. Naast culinaire finesses, heeft Kokkies ook een maatschappelijke touch; zo ondersteunen ze onder meer de Ajax Foundation Run en SOS Kinderdorpen.

 

De keuken van Westerkaatje

 

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

De keuken van Westerkaatje

 

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

Sterren van de Hemel

 

Geïnspireerd door vele buitenland ervaringen richtte Sacha Roozemond ruim 20 jaar geleden Sterren van de Hemel Catering op. In Griekenland zette ze haar eerste stappen in de cateringbranche. Australië en de Fiji-eilanden volgden. Ze kookte voor The Rolling Stones, Jean-Paul Gaultier, Prinses Maxima en een groot aantal tv-programma’s. Sterren van de Hemel werkt zoveel mogelijk met biologische, duurzame, scharrel-, seizoens-, en lokale producten. Vis, vlees, rijstgerechten, internationale broodjes, quiches, wraps, pies, Sacha en haar team staan voor je klaar.

 

Catering van het Land

 

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

 

Catering van het Land

 

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

 

Gastmaal en de tafel

 

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

Sjalotte

 

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

Sjalotte

 

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

Zeitoen

 

Zeitoen is een Syrisch lunchcateringbedrijf dat opereert vanuit Startup Kitchen, een social impact gedreven Incubator voor levensmiddelenbedrijven. Startup Kitchen is opgericht om vluchtelingen in staat te stellen om te ondernemen in Nederland, hun nieuwe thuis. Ze creëren een voedingsbodem voor opkomende vluchtelingondernemers die hun talent willen laten zien, van experts willen leren en de mogelijkheden in Nederland te verkennen. Oprichter en directeur Jay Asad is zelf als vluchteling 3 jaar geleden uit Syrië gekomen. Hij is vastbesloten om medevluchtelingen te helpen hun ambitie te realiseren en waarde te creëren voor zichzelf en hun gemeenschap. Door eigen bedrijven op te richten realiseren ze nieuwe banen voor vluchtelingen en anderen. Sinds de start in januari 2017 mocht Zeitoen al bij veel prestigieuze organisaties cateren, zoals VPRO, Heineken, Philips, Booking.com, Ben & Jerry, Linda.man, Deustche Bank, Tony Chocolony en nog veel meer!

Comercomer

 

Joanna van Comercomer catering uit Amsterdam werkt sinds 2006 als cateraar. De inspiratie haalt zij uit de landen rond de Middellandse Zee, uit het Midden Oosten en uit de Oosterse keukens. De uitgesproken smaken en geuren van deze keukens zijn samen met het aanbod van het seizoen het uitgangspunt voor lunches, diners, borrels, picknicks, catering op locatie en meer.

 

Comercomer

 

Joanna van Comercomer catering uit Amsterdam werkt sinds 2006 als cateraar. De inspiratie haalt zij uit de landen rond de Middellandse Zee, uit het Midden Oosten en uit de Oosterse keukens. De uitgesproken smaken en geuren van deze keukens zijn samen met het aanbod van het seizoen het uitgangspunt voor lunches, diners, borrels, picknicks, catering op locatie en meer.

 

Onze Wereldkeukens

 

Omdat variatie belangrijk is (en leuk), willen we onze klanten zo nu en dan een dag iets volledig anders kunnen aanbieden, van een gespecialiseerde chef. Zo kunnen jij en je collega’s verrast worden door exotische smaken uit keukens van over de hele wereld.

 

Taste of HC

 

Taste of HC laat je kennis maken met de authentieke Chinese keuken.

 

Mafaldo

 

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

 

Mafaldo

 

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

 

Food Kartel

Food Kartel is opgericht vanuit een passie voor eten. Waarom? Heel simpel: om mensen te laten proeven dat er met liefde en passie gekookt is met pure ingrediënten. Food Kartel is zoveel mogelijk op de hoogte van de herkomst van de producten die ze gebruiken. Daarom werken ze met verse seizoengroenten (het liefst uit lokale moestuinen), kruiden en noten van de Marokkaanse winkel uit de buurt, biologisch brood of brood dat door de chef zelf is klaargemaakt. Halffabricaten vermijden ze waar mogelijk. Daarnaast werken ze uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten en kiezen niet aan de hand van de prijs, maar de smaak. Dat betekent dus heel vaak: proeven en vergelijken, en dat vinden zij heerlijk om te doen.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn