Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Rotterdam

Werk jij hoog in de skyline van Rotterdam? Ook daar is het geen probleem voor WeLunch om een gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars in Rotterdam te verzorgen. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezond en fit voelen.

 

Steeds meer vooruitstrevende bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen veel meer verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Rotterdam voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Rotterdam

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Rotterdam. Voor een gelijk bedrag per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Doe mee met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Rotterdam klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Leiden, Alphen aan den Rijn en Doetinchem..

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn