Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Hoofddorp

Ook in de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer verzorgt WeLunch gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars uit Hoofddorp. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op of je lekker in je vel zit.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Hoofddorp doorvoeren. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Hoofddorp

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu gek bent op gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars uit Hoofddorp. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En willen jullie wisselen van cateraar, dan kan dit in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week bij je over de vloer: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Hoofddorp klaarstaat!

 

Geniet ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn