Kantoorlunch Amsterdam

WeLunch verzorgt in Amsterdam gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars. Of je nu werkt in het centrum, de Pijp, Amsterdam Zuid, de Jordaan, Noord of één van de andere buurten, WeLunch bezorgt in heel Amsterdam. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet bepaalt hoe je, je voelt.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Amsterdam doorvoeren. Lees meer over onze lunches.

 

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, elke dag wat anders en/of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Amsterdam. Maandelijks voor een vast bedrag.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We snappen dat je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Amsterdam klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in HaarlemHoofddorp, Amstelveen, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur Welunch een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn