Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Zoetermeer

Is jouw bedrijf gevestigd op bedrijventerrein Rokkehage? Ook hier verzorgt WeLunch gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars uit Zoetermeer. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en onze buitenlandse collega’s laten zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen meer verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Zoetermeer voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Zoetermeer

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ultieme kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Altijd met liefde bereid door de beste cateraars van Zoetermeer. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding erbij om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Dat is de reden dat we graag een week op proef komen: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Zoetermeer klaarstaat!

 

Verwen jouw team nu ook met een heerlijke dagverse lunch van Welunch in DelftLeiden, Rijswijk en Den Haag.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn