Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Utrecht

Ook aan de prachtige Utrechtse grachten verzorgt WeLunch gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars in Utrecht. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

De wereld wordt steeds kleiner. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een broodje gezond. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Utrecht voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Utrecht

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken zij aan zij om de ideale kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde gemaakt door de beste cateraars van Utrecht. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan verandering, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie wensen zijn. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Utrecht klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn