Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Leiden

Ook op bedrijventerrein Cronesteijn verzorgt WeLunch gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars uit Leiden. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen worden onzichtbaar. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter functioneren op een gezonde hap. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Leiden voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Leiden

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale kantoorlunch voor jouw team te regelen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste Leidse cateraars. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om het hoofd over te breken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang genieten en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Leiden klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in DelftDen Haag, Rijswijk en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn