Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Kantoorlunch Den Haag

Ook in de politieke stad van Nederland verzorgt WeLunch gevarieerde, warme kantoorlunch van de beste cateraars uit Den Haag. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je hoe je, je voelt en hoe je presteert.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme kantoorlunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag deze nieuwe trend in Den Haag voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Kantoorlunch Den Haag

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale kantoorlunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je lekker kan genieten.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Den Haag. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar is zo gepiept. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft de grootte van jouw team en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke kantoorlunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Den Haag klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in DelftLeiden, Rijswijk en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn