Heerlijke, verse lunch voor jezelf, je collega’s & het milieu

Duurzaamheid

Wij zorgen ervoor dat lunchen op het werk een positieve invloed heeft op onze omgeving. De keukens waar we mee samenwerken gebruiken lokale en seizoensgebonden producten en gebruiken zo min mogelijk plastic voor het verpakken van de lunch. Om voedselverspilling tegen te gaan is het mogelijk om elke dag de aantallen mensen die meelunchen aan te kunnen passen middels ons customer dashboard of onze app, zo weten we altijd precies hoeveel mensen er meelunchen en houd de keuken daar rekening mee. Voor als er toch eten overblijft na de lunch, bieden we biologisch afbreekbare doggybags aan, zodat collega’s op een later moment nog van het eten kunnen genieten.

 

Eén van de makkelijkste en meest effectieve manieren om iets voor het milieu te kunnen doen, is om er voor te kiezen een dag, of liever een aantal dagen per week, vegetarisch of veganistisch te eten. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid en als een fantastische uitdaging om er voor te zorgen dat er ook meer vegetarisch en vegan wordt geluncht op het werk. Samen met onze keukens zorgen we er voor dat er altijd heerlijke vegetarische- of vegan gerechten worden gemaakt en dat hierdoor vlees totaal niet wordt gemist.

 

We willen dat jullie heerlijk samen kunnen lunchen op een verantwoorde manier.

D

Nieuwsgierig geworden?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou (geheel vrijblijvend) of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn