Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Catering Zeist

De lekkerste ambachtelijke en biologische lunch catering bestel je bij WeLunch. Wij werken met de beste cateraars uit Zeist en gebruiken producten uit de streek. Wij zorgen niet alleen een lunch met kakelvers brood en knisperende salades maar zorgen ook voor warme gerechten. Onze lunches worden ’s morgens vers bereid en rond lunchtijd bij jou op kantoord bezorgd. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, dat voeding en gezondheid hand in hand gaan.

 

Steeds meer vooroplopende bedrijven beseffen dan ook dat collega’s beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme catering voor bedrijven is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Zeist voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Catering Zeist

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn