Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Catering Utrecht

De lekkerste ambachtelijke en biologische lunch catering bestel je bij WeLunch. Wij werken met de beste cateraars uit de provincie Utrecht en gebruiken lokale producten uit de streek. De vele molens in de provincie Utrecht zorgen voor het beste meel waar onze cateraars verse broden van bakken. Naast brood is de provincie rijk aan ingrediënten die zorgen voor heerlijke warme gerechten en knisperende salades. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, dat voeding en gezondheid hand in hand gaan.

 

Steeds meer vooroplopende bedrijven beseffen dan ook dat collega’s beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme catering voor bedrijven is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Utrecht voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Catering Utrecht

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn