Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Catering Den Haag

De lekkerste ambachtelijke en biologische lunch catering in de regio Den Haag bestel je bij WeLunch. De beste lokale cateraars zorgen dat wij gerechten met de beste producten uit de streek bij jou op kantoor kunnen bezorgen. Niet alleen verse broden en lekkere salades, maar ook gevarieerde warme gerechten. Wij bezorgen iedere dag onze verse lunch dus jij en jouw collega’s hoeven alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, dat voeding en gezondheid hand in hand gaan.

 

Steeds meer vooroplopende bedrijven beseffen dan ook dat collega’s beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme catering voor bedrijven is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Den Haag voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Catering Amsterdam

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn