De beste lokale cateraars

WeLunch is trots op onze met zorg geselecteerde catering partners. Lokale cateraars, met liefde voor eten en een arendsoog voor de klant. Die elke dag alles uit de kast halen om heerlijke, verse gerechten te bereiden. Geen dag hetzelfde.

 

We werken nauw met onze klanten samen om tot de voor hen perfecte lunch te komen en zoeken daar de ideale cateraar bij. Zelf je cateraar kiezen kan natuurlijk ook.

 

En: toe aan iets nieuws? Wisselen van cateraar kan in een handomdraai.

Onze Catering Partners

Al onze cateraars leveren topkwaliteit en houden graag rekening met specifieke (dieet)wensen. We speuren continue naar nieuwe partners met een eigen smaak.

 

Bent u eigenaar van een keuken/catering en geinteresseerd in een samenwerking? Lees hier hoe!

 

C

Kokkies Catering

Huisgemaakte, verse soepen, dagelijks variërende warme maaltijden, uitgebreide salades, broodjes en smoothies, Kokkies Catering bereidt het met zorg en liefde. In 2005 opgericht door Chris en Joppe, verzorgen ze nu met 15 specialisten heerlijke lunches voor klanten als Talpa, Calvin Klein, Rockstart, RTL Nederland, Aids Fonds, Warner Bros en vele andere. Naast culinaire finesses, heeft Kokkies ook een maatschappelijke touch; zo ondersteunen ze onder meer de Ajax Foundation Run en SOS Kinderdorpen.

K

Delight Catering

Wij houden niet van pakjes en zakjes. Wij houden van smaak en van duidelijkheid. Onze chefs bereiden al onze maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het gaat om de smaaksensatie, om smaakbeleving. Ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer. Veganistisch, glutenvrij of halal? Wij bereiden met liefde een heerlijk alternatief.

D

Delight Catering

Dit van origine familie bedrijf is groot geworden door inzet, lef en flexibiliteit. En door hun heerlijke eten natuurlijk: mediterrane broodjes, wraps & bagels, salades, of een lunchbuffet. Voor 25 of voor 25.000 man, Halal, vegetarisch of glutenvrij, Delight stemt de lunch minutieus af op de wensen en stijl van de klant.

D

Sterren van de Hemel

Geïnspireerd door vele buitenland ervaringen richtte Sacha Roozemond ruim 20 jaar geleden Sterren van de Hemel Catering op. In Griekenland zette ze haar eerste stappen in de cateringbranche. Australië en de Fiji-eilanden volgden. Ze kookte voor The Rolling Stones, Jean-Paul Gaultier, Prinses Maxima en een groot aantal tv-programma’s. Sterren van de Hemel werkt zoveel mogelijk met biologische, duurzame, scharrel-, seizoens-, en lokale producten. Vis, vlees, rijstgerechten, internationale broodjes, quiches, wraps, pies, Sacha en haar team staan voor je klaar.

S

Catering van het Land

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

L

Catering van het Land

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

L

UPSIDE Cafe

Bij the UPSIDE café wordt dagelijks vol passie gewerkt aan ambachtelijke, duurzame gerechten: altijd vers, ‘homemade’ uit eigen keuken, geïnspireerd door de seizoenen, met lokale producten, biologisch waar mogelijk en klaargemaakt met een big smile door hun TOP collega’s. The UPSIDE café biedt leer-, werk- en ontwikkelingsplaatsen aan mensen met een verstandelijke beperking. Hun motto: We don’t make mistakes, we do variations…..laat je verrassen door hun (h)eerlijke lunch.

U

Gastmaal en de tafel

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

G

Gastmaal en de tafel

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

G

Van Benschop Catering

Al ruim 15 jaar lang timmeren Edwin van Benschop en Raymond Ammerlaan samen aan de weg. Raymond is de kok en Edwin is de regelneef. Zij verzorgen vlekkeloos de catering voor een gezelschap van 25, 50, 250 of 500 man, wat zonder ervaring haast onbegonnen werk is. Topkwaliteit catering vereist een goed gevoel voor timing, organisatie en gastvrijheid. De mensen van Van Benschop hebben dat.

B

Sjalotte

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

S

Sjalotte

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

S

Uit de keuken van Maass

Al 10 jaar kookt Jeroen Maass als chefkok samen met zijn keukenbrigade de sterren van de hemel. Lekker eten, met een goed gevoel. Dat lekkere eten wordt bedacht door Louise du Toit. Zij ontwikkelde haar creatieve food-brein in Zuid Afrika en ontwikkelt nu de mooiste recepturen voor Uit de Keuken van Maass. De wereldse maaltijden, soepen, salades en wraps worden dagvers gemaakt. Geen druppel conserveringsmiddel of rare toevoegingen. Dagvers betekent bij hen dus ook echt kakelvers. En dat geeft een goed gevoel. Pas als alle orders binnen zijn, kopen ze hun ingrediënten voor die dag in. Dagelijks worden er verse groenten bij de keuken afgeleverd waarmee de chefs de producten bereiden. Geen poeders, halffabricaten of diepvries groenten. Hoewel alles zoveel mogelijk op maat wordt gekookt, kan het voorkomen dat er toch nog iets overblijft.   Dit gaat dan naar het Leger des Heils in Amsterdam en stichting Buuv in Haarlem.

M

De keuken van Westerkaatje

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

W

De keuken van Westerkaatje

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

W

Zeitoen

Zeitoen is a Syrian lunch catering business operating within Startup Kitchen, a social impact driven Food Business Incubator. Startup Kitchen is focused to enable refugee food entrepreneurs to succeed in their new home. They do this by providing a perfect breeding ground for emerging refugee entrepreneurs to show off their talent, learn from experts and to explore their possibilities. Founder and Director, Jay Asad is a refugee himself who arrived 3 years ago from Syria. He is determined on helping fellow refugees realize their ambition in creating value for themselves and for their communities by reaching work that suits their talent or by creating new businesses of their own thus, new jobs for refugees and for locals as well. Since inception in January 2017, they catered to many prestigious and well-known business entities such as: VPRO, Heineken, Philips, Booking.com, Ben&Jerry, Linda.man, Deustche Bank, Tony Chocolonely among many more.

Z

Petit Pain

Een echt Rotterdams familiebedrijf dat zich richt op grotere projecten. Al sinds 1974 verzorgen wij de catering bij de overheid, het bedrijfsleven en diverse evenementen. Petit Pain biedt een compleet dienstenpakket bestaande uit lunchverzorging, maaltijdcatering, catering bedrijfsrestaurants en partycatering. Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren. Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie. De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dat betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling. Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

P

Petit Pain

Een echt Rotterdams familiebedrijf dat zich richt op grotere projecten. Al sinds 1974 verzorgen wij de catering bij de overheid, het bedrijfsleven en diverse evenementen. Petit Pain biedt een compleet dienstenpakket bestaande uit lunchverzorging, maaltijdcatering, catering bedrijfsrestaurants en partycatering. Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren. Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie. De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dat betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling. Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

P

Onze Wereldkeukens

Elke laatste donderdag van de maand kunnen jij en je collega’s verrast worden door exotische smaken uit keukens van over de hele wereld. De lijst met wereldkeukens wordt maandelijks aangevuld.

C

Taste of HC

Taste of HC laat je kennis maken met de authentieke Chinese keuken.

T

Mafaldo

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

M

Mafaldo

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

M

Food Kartel

Food Kartel is opgericht vanuit een passie voor eten. Waarom? Heel simpel: om mensen te laten proeven dat er met liefde en passie gekookt is met pure ingrediënten.

Food Kartel is zoveel mogelijk op de hoogte van de herkomst van de producten die ze gebruiken. Daarom werken ze met verse seizoengroenten (het liefst uit lokale moestuinen), kruiden en noten van de Marokkaanse winkel uit de buurt, biologisch brood of brood dat door de chef zelf is klaargemaakt.

Halffabricaten vermijden ze waar mogelijk. Daarnaast werken ze uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten en kiezen niet aan de hand van de prijs, maar de smaak. Dat betekent dus heel vaak: proeven en vergelijken, en dat vinden zij heerlijk om te doen.

F

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn