De beste lokale cateraars

WeLunch is trots op onze met zorg geselecteerde catering partners. Lokale, sympathieke cateraars, met liefde voor eten en een arendsoog voor de klant. Die elke dag alles uit de kast halen om heerlijke, verse gerechten te bereiden. Geen dag hetzelfde.

 

We werken nauw met onze klanten samen om tot de voor hen perfecte lunch te komen en zoeken daar de ideale cateraar bij. Of je nu op zoek bent naar een biologische, vegetarische of speciale lunch, wij regelen het. En: toe aan iets nieuws? Wisselen van cateraar kan in een handomdraai.

Onze Catering Partners

Al onze cateraars leveren topkwaliteit en houden graag rekening met specifieke (dieet)wensen. We speuren continue naar nieuwe partners met een eigen smaak.

 

Bent u eigenaar van een keuken/catering en geinteresseerd in een samenwerking? Lees hier hoe!

 

C

Kokkies Catering

Huisgemaakte, verse soepen, dagelijks variërende warme maaltijden, uitgebreide salades, broodjes en smoothies, Kokkies Catering bereidt het met zorg en liefde. In 2005 opgericht door Chris en Joppe, verzorgen ze nu met 15 specialisten heerlijke lunches voor klanten als Talpa, Calvin Klein, Rockstart, RTL Nederland, Aids Fonds, Warner Bros en vele andere. Naast culinaire finesses, heeft Kokkies ook een maatschappelijke touch; zo ondersteunen ze onder meer de Ajax Foundation Run en SOS Kinderdorpen.

K

Delight Catering

Wij houden niet van pakjes en zakjes. Wij houden van smaak en van duidelijkheid. Onze chefs bereiden al onze maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het gaat om de smaaksensatie, om smaakbeleving. Ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer. Veganistisch, glutenvrij of halal? Wij bereiden met liefde een heerlijk alternatief.

D

Delight Catering

Dit van origine familie bedrijf is groot geworden door inzet, lef en flexibiliteit. En door hun heerlijke eten natuurlijk: mediterrane broodjes, wraps & bagels, salades, of een lunchbuffet. Voor 25 of voor 25.000 man, Halal, vegetarisch of glutenvrij, Delight stemt de lunch minutieus af op de wensen en stijl van de klant.

D

Sterren van de Hemel

Geïnspireerd door vele buitenland ervaringen richtte Sacha Roozemond ruim 20 jaar geleden Sterren van de Hemel Catering op. In Griekenland zette ze haar eerste stappen in de cateringbranche. Australië en de Fiji-eilanden volgden. Ze kookte voor The Rolling Stones, Jean-Paul Gaultier, Prinses Maxima en een groot aantal tv-programma’s. Sterren van de Hemel werkt zoveel mogelijk met biologische, duurzame, scharrel-, seizoens-, en lokale producten. Vis, vlees, rijstgerechten, internationale broodjes, quiches, wraps, pies, Sacha en haar team staan voor je klaar.

S

Catering van het Land

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

L

Catering van het Land

Bruck en Steven leerden hun culinaire kneepjes van Jamie Oliver en een aantal sterrenkoks. Al deze kennis en ervaringen bundelden ze in 2009 in Catering van het Land. Eerlijk, vers en biologisch, daar begint het mee. Veganistisch, vegetarisch, gluten- of melkvrij, ze verzinnen graag een heerlijk alternatief. Hun team bestaat uit mensen van Jamie’s project Fifteen en ervaren specialisten. Ook zijn zij een leerwerkbedrijf voor een mensen met een verstandelijke beperking vanuit stichting Cordaan.

L

UPSIDE Cafe

Bij the UPSIDE café wordt dagelijks vol passie gewerkt aan ambachtelijke, duurzame gerechten: altijd vers, ‘homemade’ uit eigen keuken, geïnspireerd door de seizoenen, met lokale producten, biologisch waar mogelijk en klaargemaakt met een big smile door hun TOP collega’s. The UPSIDE café biedt leer-, werk- en ontwikkelingsplaatsen aan mensen met een verstandelijke beperking. Hun motto: We don’t make mistakes, we do variations…..laat je verrassen door hun (h)eerlijke lunch.

U

Gastmaal en de tafel

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

G

Gastmaal en de tafel

Gastmaal is al 10 jaar een begrip op het gebied van biologische catering in Utrecht. Opgericht door Erik en Simone van den Eijnde, broer en zus, is Gastmaal inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers. Allen met een grote passie voor goed en lekker eten. Smaak is waar het om gaat en daarom werken ze bij Gastmaal met uitsluitend biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en groenten uit het seizoen. Alles is huisgemaakt, dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen. De Mediterrane keuken is de specialiteit van Gastmaal maar ook gerechten uit het Midden Oosten komen regelmatig op het menu, waarbij veel aandacht is voor vegetarische maaltijden.

G

Van Benschop Catering

Al ruim 15 jaar lang timmeren Edwin van Benschop en Raymond Ammerlaan samen aan de weg. Raymond is de kok en Edwin is de regelneef. Zij verzorgen vlekkeloos de catering voor een gezelschap van 25, 50, 250 of 500 man, wat zonder ervaring haast onbegonnen werk is. Topkwaliteit catering vereist een goed gevoel voor timing, organisatie en gastvrijheid. De mensen van Van Benschop hebben dat.

B

Sjalotte

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

S

Sjalotte

Sjalotte maakt verse lunchgerechten voor de drukbezette, maar bewuste Amsterdammer. Je eet elke dag wat anders en de gerechten zijn altijd bereid met verse ingrediënten uit het seizoen. Dagelijks staan er een soep en een salade op het menu die gezond en licht verteerbaar zijn. Sjalotte staat voor puur en met hart voor de oorsprong van ingrediënten. Daarom halen zij een groot deel van hun producten bij landwinkels en boerderijen uit de omgeving. Ook gooien ze geen eten weg, verpakken ze hun soepen en salades in glazen weckpotjes. Op deze manier een bedrijf te voeren voelt fijn en logisch. Eerlijk, maar vooral lekker eten: dat is wat je bij Sjalotte krijgt!

S

Uit de keuken van Maass

Al 10 jaar kookt Jeroen Maass als chefkok samen met zijn keukenbrigade de sterren van de hemel. Lekker eten, met een goed gevoel. Dat lekkere eten wordt bedacht door Louise du Toit. Zij ontwikkelde haar creatieve food-brein in Zuid Afrika en ontwikkelt nu de mooiste recepturen voor Uit de Keuken van Maass. De wereldse maaltijden, soepen, salades en wraps worden dagvers gemaakt. Geen druppel conserveringsmiddel of rare toevoegingen. Dagvers betekent bij hen dus ook echt kakelvers. En dat geeft een goed gevoel. Pas als alle orders binnen zijn, kopen ze hun ingrediënten voor die dag in. Dagelijks worden er verse groenten bij de keuken afgeleverd waarmee de chefs de producten bereiden. Geen poeders, halffabricaten of diepvries groenten. Hoewel alles zoveel mogelijk op maat wordt gekookt, kan het voorkomen dat er toch nog iets overblijft.   Dit gaat dan naar het Leger des Heils in Amsterdam en stichting Buuv in Haarlem.

M

De keuken van Westerkaatje

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

W

De keuken van Westerkaatje

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur. Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

W

Zeitoen

Zeitoen is een Syrisch lunchcateringbedrijf dat opereert vanuit Startup Kitchen, een social impact gedreven Incubator voor levensmiddelenbedrijven. Startup Kitchen is opgericht om vluchtelingen in staat te stellen om te ondernemen in Nederland, hun nieuwe thuis. Ze creeeren een voedingsbodem voor opkomende vluchtelingondernemers die hun talent willen laten zien, van experts willen leren en de mogelijkheden in Nederland te verkennen. Oprichter en directeur Jay Asad is zelf als vluchteling 3 jaar geleden uit Syrië gekomen. Hij is vastbesloten om medevluchtelingen te helpen hun ambitie te realiseren en waarde te creëren voor zichzelf en hun gemeenschap. Door eigen bedrijven op te richten realiseren ze nieuwe banen voor vluchtelingen en anderen. Sinds de start in januari 2017 mocht Zeitoen al bij veel prestigieuze organisaties cateren, zoals VPRO, Heineken, Philips, Booking.com, Ben & Jerry, Linda.man, Deustche Bank, Tony Chocolony en nog veel meer!

Z

Comercomer@amuze

Joanna en Zahra van comercomer@amuze werken al meer dan 10 jaar als cateraar. De inspiratie voor hun keuken halen zij uit de landen rond de Middenlandse Zee, uit het Midden Oosten en de Oosterse keukens. De uitgesproken smaken en geuren van deze keukens zijn samen met het aanbod van het seizoen het uitgangspunt voor lunches, diners, borrels, picknicks, catering op locatie en meer. Alle gerechten worden in eigen keuken met verse ingredienten bereid en duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de inkoop. Ook in de vegetarische en veganistische keuken zijn zij thuis en zijn er gasten met een voedselintolerantie(s) of dieet, dan kunnen zij altijd een alternatief bedenken.

@

Comercomer@amuze

Joanna en Zahra van comercomer@amuze werken al meer dan 10 jaar als cateraar. De inspiratie voor hun keuken halen zij uit de landen rond de Middenlandse Zee, uit het Midden Oosten en de Oosterse keukens. De uitgesproken smaken en geuren van deze keukens zijn samen met het aanbod van het seizoen het uitgangspunt voor lunches, diners, borrels, picknicks, catering op locatie en meer. Alle gerechten worden in eigen keuken met verse ingredienten bereid en duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de inkoop. Ook in de vegetarische en veganistische keuken zijn zij thuis en zijn er gasten met een voedselintolerantie(s) of dieet, dan kunnen zij altijd een alternatief bedenken.

@

Peperwortel

Peperwortel is in 1995 geopend door twee vriendinnen, Elianne en Sasja, die tijdens het studeren hun liefde voor het koken verder ontwikkelden. Samen met de broer van Elianne, Bart wilden zij een plek creëren waar werk en thuis gecombineerd kon worden, en waar zowel het personeel als de mensen uit de buurt óók thuis zouden kunnen komen. Die wens hebben zij gerealiseerd in een karakteristiek, door druivenstruiken overwoekerd hoekpand op de Amsterdamse Overtoom. Op dat zonnige hoekje huist de grote Peperwortel ‘familie’ nog altijd. Zij hebben inmiddels vele trouwe klanten in en uit de buurt en na jaren cateren voor borrels, grote feesten en verjaardagen heeft bijna iedere Amsterdammer die we spreken wel eens iets van Peperwortel geproefd. Trots waren ze toen ze door Johannes van Dam in het Parool bestempeld werden als ‘Parel onder de traiteurs’. Dagelijks kun je bij Peperwortel terecht voor met liefde bereide, verse maaltijden. Ze koken heel divers en alles wat Ze zelf lekker vinden: Mediterraan, Aziatisch, Arabisch of bijvoorbeeld Hollandse pot. Alle maaltijden zijn flink op smaak, de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en ze koken altijd met veel verse kruiden.

P

Petit Pain

Een echt Rotterdams familiebedrijf dat zich richt op grotere projecten. Al sinds 1974 verzorgen wij de catering bij de overheid, het bedrijfsleven en diverse evenementen. Petit Pain biedt een compleet dienstenpakket bestaande uit lunchverzorging, maaltijdcatering, catering bedrijfsrestaurants en partycatering. Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren. Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie. De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dat betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling. Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

P

Petit Pain

Een echt Rotterdams familiebedrijf dat zich richt op grotere projecten. Al sinds 1974 verzorgen wij de catering bij de overheid, het bedrijfsleven en diverse evenementen. Petit Pain biedt een compleet dienstenpakket bestaande uit lunchverzorging, maaltijdcatering, catering bedrijfsrestaurants en partycatering. Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren. Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie. De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dat betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling. Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

P

Alma

Our type of cooking based on sustainable agriculture, small local producers and traditional production and conservation techniques that allows us to provide you with more varied and nutritional food, reclaim ingredients that have been all but forgotten and generate less waste. We also only use bio degradable materials that specialize in disposable exclusive materials from nature in all its beauty and allows us to experience the experience the versatility of nature in all its strength and dynamics. E.g. Bamboo,Bagasse, pla ,fsc wood, mater bi, paper & cardboard, sugar canes and palm leaf. “Food is communication, is a way to create moments, experiences and to show love for you, for those you care about and for those that are to come”

A

Onze Wereldkeukens

Elke laatste donderdag van de maand kunnen jij en je collega’s verrast worden door exotische smaken uit keukens van over de hele wereld. De lijst met wereldkeukens wordt maandelijks aangevuld.

C

Taste of HC

Taste of HC laat je kennis maken met de authentieke Chinese keuken.

T

Mafaldo

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

M

Mafaldo

Mafaldo traiteur is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, gerechten. Gezonde gerechten, vol verse ingrediënten. Bijvoorbeeld: heerlijke falafel met knoflooksaus, verrassende maltijden uit de oven, maaltijdsoepen. Salades, zoals pastasalade, Griekse salade, bulgur salade, Macedoine salade en nog veel meer.

M

Food Kartel

Food Kartel is opgericht vanuit een passie voor eten. Waarom? Heel simpel: om mensen te laten proeven dat er met liefde en passie gekookt is met pure ingrediënten.

Food Kartel is zoveel mogelijk op de hoogte van de herkomst van de producten die ze gebruiken. Daarom werken ze met verse seizoengroenten (het liefst uit lokale moestuinen), kruiden en noten van de Marokkaanse winkel uit de buurt, biologisch brood of brood dat door de chef zelf is klaargemaakt.

Halffabricaten vermijden ze waar mogelijk. Daarnaast werken ze uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten en kiezen niet aan de hand van de prijs, maar de smaak. Dat betekent dus heel vaak: proeven en vergelijken, en dat vinden zij heerlijk om te doen.

F

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn