Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Utrecht

Werk je in Utrecht en wil je dagelijks een lekkere bedrijfslunch op kantoor ontvangen? Geen enkel probleem, want WeLunch bezorgt dagelijks een ambachtelijk bereide, warme, bedrijfslunch van de beste cateraars in Utrecht en omgeving. WeLunch levert niet alleen in de binnenstad van Utrecht, maar ook Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern, Utrecht-Zuid, Overvecht, Utrecht-West en in Lunetten.

 

Met producten uit de streek bereiden onze cateraars heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken soms tot laat in de avond en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Een gevarieerde, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) innovatie in Utrecht voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Utrecht

Bedrijfslunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de lekkerste bedrijfslunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Utrecht. Voor een vast bedrag per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar is een werkje van niks. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen het als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Utrecht gereed staat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn