Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Nieuwegein

Ook in en rondom het gezellige Cityplaza verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de allerbeste cateraars uit Nieuwegein. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en productiviteit.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen meer verdienen dan een bruine boterham. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Nieuwegein voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Type Alt-Text Here

Lunch om naar uit te kijken

 

Ons doel is om nauw met je samen te werken zodat we de ideale bedrijfslunch voor jouw team samen kunnen stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dag in dag uit met liefde bereid door de beste cateraars van Nieuwegein. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan verandering, een andere cateraar is geregeld in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We snappen heel goed dat je niet blind vaart op onze positiviteit. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Nieuwegein klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagelijks vers gemaakte lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Utrecht.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn