Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Haarlem

WeLunch verzorgt gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars in Haarlem en regio Kennemerland. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders dus gevarieerd en afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar je bordje op te scheppen. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch niet altijd hetzelfde hoeft te zijn. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing door heel Amsterdam voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Haarlem

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale bedrijfslunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat jij gelukkig wordt.

 

Dagelijks met liefde klaargestoomd door de beste cateraars van Amsterdam. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan variatie, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie hartje begeert. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Amsterdam klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Amsterdam,Hoofddorp, Amstelveen, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn