Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Amstelveen

Ook op bedrijventerrein Legmeer verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars uit Amstelveen. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd bij jou op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

De wereld globaliseert en grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen eigenlijk veel meer verdienen dan een eenvoudig bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Amstelveen voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Amstelveen

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de meest ideale bedrijfslunch voor jouw team samen te voegen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, twee of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde klaargestoomd door de beste cateraars van Amstelveen. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En hebben jullie behoefte aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen maar al te goed dat je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij regelen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Amstelveen klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een fantastische dagverse lunch van Welunch in HaarlemHoofddorp, Amsterdam, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn