Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Alkmaar

Ook in Alkmaar verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars uit de regio. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Door globalisatie vervagen grenzen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en conditie.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen net iets meer verdienen dan een simpel bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Alkmaar voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Alkmaar

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om voor jouw team een perfecte bedrijfslunch samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Alle dagen van de week met liefde bereid door de beste cateraars van Alkmaar. Voor een vast bedrag per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar van te genieten. En zijn jullie toe aan verandering, rouleren van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

App

Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

Dasboard

Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen dat je niet blind vertrouwd op ons enthousiasme. Precies daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Alkmaar klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een dagverse toplunch van Welunch in Hoofddorp, HaarlemAmsterdam, Amstelveen, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn