Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Zeist

Is jouw organisatie gevestigd op bedrijventerrein Dijnselburg? Geen enkel probleem. Ook hier verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars in Zeist. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken soms tot laat in de avond en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) innovatie in Zeist voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Zeist

Lunch om naar uit te kijken

 

Ook in het door natuur omgeven Zeist verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, dat je dieet grote impact heeft op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen veel meer verdienen dan een broodje worst. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Zeist voeden. Lees meer over onze lunches.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Dat is waarom we graag een week op proef komen: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Zeist klaarstaat!

 

Beleef nu ook een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Utrecht en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn