Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Utrecht

Is jouw organisatie gevestigd op bedrijventerrein Papendorp? Geen enkel probleem. Ook hier verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars in Utrecht. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken soms tot laat in de avond en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) innovatie in Utrecht voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Utrecht

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de meest fantastische bedrijfslunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Utrecht. Voor een vast bedrag per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar is een werkje van niks. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Utrecht gereed staat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn