Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Rijswijk

Ook in de gezellige winkelstraat van Rijswijk verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

De wereld wordt steeds kleiner. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun werknemers beter verdienen dan een simpel broodje gezond. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Rijswijk voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Rijswijk

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de perfecte bedrijfslunch voor jouw personeel samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Rijswijk. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar is een werkje van niks. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft de dagen en het aantal mensen door, de week en waar jullie van houden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Rijswijk klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke vers bereide lunch van Welunch in DelftLeiden, Den Haag en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn