Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Bedrijfslunch Den Haag

Werk jij in het politieke hart van Den Haag? No problem. WeLunch verzorgt overal in Den Haag gevarieerde, warme bedrijfslunch van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch veel diverser kan zijn. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bruine boterham. Gevarieerd, warme bedrijfslunch is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Den Haag voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfslunch Den Haag

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale bedrijfslunch voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Den Haag. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over te piekeren, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang ontdekken en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfslunch om 12:00u bij jouw op kantoor in Den Haag klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in DelftLeiden, Rijswijk en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn