Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Rijswijk

Ook in ’t Haantje verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars uit Rijswijk. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Globalisering neemt alsmaar toe. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat ze hun mensen meer moeten bieden dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Rijswijk voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Rijswijk

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale bedrijfscatering voor jouw mensen samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste koks van Rijswijk. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan wat anders, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang lekker lunchen en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Rijswijk klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagelijks vers bereide lunch van Welunch in Delft, Leiden, Den Haag en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn