Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Nieuwegein

Ook in het aan de Lek gelegen Nieuwegein verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en partners uit andere landen laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Meer en meer vooruitstrevende bedrijven beseffen dan ook dat hun personeel meer verdient dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Nieuwegein voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Nieuwegein

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken close met je samen om de optimale bedrijfscatering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, WeLunch zorgt ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met passie bereid door de beste cateraars van Nieuwegein. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om je hoofd over te breken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets anders, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op onze enthousiaste verhalen. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Nieuwegein klaarstaat!

 

Geniet nu ook met jouw team van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Utrecht.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn