Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Amstelveen

Werk jij in of nabij het Amstelveense Raadhuis? Geen zorgen. Ook hier verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch veel lekkerder kan zijn. En iedereen weet, wat je eet beinvloed je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven realiseren zich dan ook dat hun werknemers beter verdienen dan een broodje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Amstelveen voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Amstelveen

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken graag nauw met je samen zodat we voor jullie een ideale bedrijfscatering kunnen samenstellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dag in dag uit met liefde bereid door de vaardigste cateraars van Amstelveen. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar te vieren. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

WeLunch app en dashboard

 
App

 
Met onze app kan iedereen op kantoor altijd het menu zien en die beoordelen. Verder kun je jezelf aan- of afmelden voor de lunch, bijvoorbeeld omdat je die dag een afspraak hebt of een weekje met vakantie bent. Zo voorkom je waste. Lees meer over onze app.

 
Dasboard

 
Als verantwoordelijke voor de lunch is het niet altijd makkelijk. Veel wensen, weinig tijd. Daarom heb je als klant toegang tot je eigen dashboard, waar je ook bent. Hier kun je het weekmenu zien, bestellingen en aantallen wijzigen, ons beoordelen en uitdraaien wie wanneer heeft geluncht. Lees meer over ons dashboard.

 

 Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind stuurt op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Amstelveen klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een lekkere dagverse lunch van Welunch in HaarlemHoofddorp, Amsterdam, Diemen en Schiphol.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn