Gevarieerde warme

lunch op kantoor

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Zeist

Ook in het bosrijke Zeist verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, dat je voedsel grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een simpel tussendoortje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Zeist voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Zeist

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale catering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde klaargemaakt door de beste cateraars van Zeist. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om je zorgen over te maken, één ding erbij om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op bezoek: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie wensen zijn. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Zeist klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke vers gemaakte lunch van Welunch in Hilversum, Utrecht en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn