Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Utrecht

Ook in Utrecht, de vier na grootste stad van Nederland verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We maken regelmatig lange dagen en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme organisaties beseffen dan ook dat hun krachten beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Utrecht voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Utrecht

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale bedrijfscatering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van healthy, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Utrecht. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan wat afwisseling, van cateraar veranderen kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en waar jullie van houden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Utrecht klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Hilversum, Zeist en Nieuwegein.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn