Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Rotterdam

Ook in en rondom de grootste haven van Europa verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks variërend. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken tot laat en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft veel invloed op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven beseffen dan ook dat hun mensen beter verdienen dan broodje met beleg. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Rotterdam voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Rotterdam

Lunch om naar uit te kijken

 

We werken nauw met je samen om de ideale bedrijfscatering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je geen spijt krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Rotterdam. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om samen naar uit te kijken. En zijn jullie toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Dat is de reden dat we graag een week op proef komen: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u bij jouw op kantoor in Rotterdam klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Leiden, Alphen aan den Rijn en Doetinchem..

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn