Gevarieerde warme

lunch op kantoor

 

Eat well. Work better.

Bedrijfscatering Den Haag

Zit jouw bedrijf vlakbij het legendarische Madurodam gevestigd? Geen probleem. Ook hier verzorgt WeLunch gevarieerde, warme bedrijfscatering van de beste cateraars in Den Haag. Heerlijke warme gerechten, knisperend verse salades en kakelvers brood. Dagelijks anders. Dagelijks afgeleverd op kantoor. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Probeer ons nu een week met 25% korting.

 

 

Grenzen vervagen. We werken eindeloos door en internationale collega’s laten ons zien dat een lunch ook anders kan. En iedereen weet, wat je eet heeft grote impact op je gezondheid en prestaties.

 

Steeds meer slimme bedrijven realiseren zich dan ook dat hun mensen beter verdienen dan een bammetje. Gevarieerd, warme bedrijfscatering is the new bread and butter. Met WeLunch willen we graag (deze) vernieuwing in Den Haag voeden. Lees meer over onze lunches.

 

Bedrijfscatering Den Haag

Lunch om naar uit te kijken

 

We bieden alle mogelijkheden om samen met jou de ideale bedrijfscatering voor jouw team samen te stellen. Of je nu houdt van gezond, vegetarisch, drie of vijf dagen per week of sushi op vrijdag wil, wij zorgen ervoor dat je het beste krijgt.

 

Dagelijks met liefde bereid door de beste cateraars van Den Haag. Voor een vaste prijs per maand.

 

Eén ding minder om over na te denken, één ding extra om met elkaar naar uit te kijken. En is jouw team toe aan iets nieuws, wisselen van cateraar kan in een handomdraai. Bekijk hoe het werkt.

 

 

Proef eerst, beslis later

 

Met onze 25% korting Proefweek. We begrijpen als je niet blind vaart op ons enthousiasme. Daarom komen we graag een week op proef: een week lang proeven en testen met 25% korting. Jij geeft het aantal mensen en dagen door, de week en wat jullie lekker vinden. Wij zorgen dat de heerlijke bedrijfscatering om 12:00u op jouw werkplek in Den Haag klaarstaat!

 

Geniet nu ook van een heerlijke dagverse lunch van Welunch in Delft, Leiden, Rijswijk en Zoetermeer.

Smaakt naar meer?

Stuur ons een berichtje en we kijken graag samen met jou of we ook voor jullie een heerlijke, gevarieerde, warme lunch kunnen verzorgen.

Wie al aangeschoven zijn